header foto betonvloer
U bevindt zich op pagina: >> Betonvloer

Contact
Selecteer uw gebied.

vloerverwarming Friesland Vloerverwarming Groningen Vloerverwarming Zuid-Holland Vloerverwarming Brabant Vloerverwarming Limburg Vloerverwarming Zeeland Vloerverwarming Utrecht Vloerverwarming Noord-Holland Vloerverwarming Schiermonnikoog Vloerverwarming Ameland Vloerverwarming Terschelling Vloerverwarming Vlieland Vloerverwarming Texel Vloerverwarming Drenthe Vloerverwarming Gelderland Vloerverwarming Flevoland Vloerverwarming Overijssel

Prijslijst
Prijslijst

Bestelformulier
Bestelbon

Nieuwsbrief:
Op de hoogte blijven?
Meld u nu aan.

Vloerverwarming en Beton

De ideale match.

Niets past beter bij vloerverwarming dan beton. Dat wil zeggen indien u het hoogste rendement uit het vloerverwarmingssysteem wilt halen adviseren wij te kiezen voor een betonvloer.

Het is een bewezen feit dat betonvloeren de hoogste warmteoverdracht hebben en daarnaast is een betonvloer ook heel sterk en constructief daarnaast is het een ideale ondervloer voor allerlei soorten afwerkingen.

Vloerverwarming Nederland kiest voor betonvloeren die zijn voorzien van een traditionele wapening dan wel een wapening op basis van Confiber® macro vezels. Hierdoor zijn we flexibel en snel en kunnen we voor iedere situatie de juiste oplossing vinden.

Uiteraard zijn wij bereid om in specifieke situaties met u mee te denken om een passend vloerverwarmingssysteem voor uw vloer te realiseren.