header foto's
U bevindt zich op pagina: >> Nieuwsbrief 2015 / 15 april 2015
Prijslijst
Prijslijst

Nieuwsbrief:
Op de hoogte blijven?
Meld u nu aan.


Nieuwsbrief Vloerverwarming Nederland

Hieronder ziet u de eerste nieuwsbrief van Vloerverwarming Nederland.

In onze optiek een mooi middel om even wat nieuwsfeiten met elkaar door te nemen. Wij zullen proberen om maandelijks de laatste ontwikkelingen binnen VN als bedrijf als ook de vloerverwarming branche onder de aandacht te brengen. Bent u nog niet aangemeld? Dan kunt u dit doen door uw gegevens in te vullen aan de rechterkant van de pagina.

Vanaf 01-08-2015 A-label verplicht!

Wellicht is het al bekend maar per 1 augustus 2015 is het verplicht om vloerverwarming units te leveren die uitgerust zijn met een energiezuinige pomp.....

ofwel een zogenaamde A-label pomp. Vloerverwarming Nederland zal de voorraad units met standaard pompen uit laten lopen en vervolgens overgaan op de nieuwe pomp. Wij wachten dus niet tot 1 augustus maar lopen op de zaken vooruit. Prijstechnisch verandert er niets. Door de A-label pomp te plaatsen is een pompschakelaar overbodig. Aangezien zowel de pompschakelaar als de A-label pomp € 50,00 kosten, is er geen sprake van een prijsstijging. Link: EuP Richtlijnen Circulatiepompen

6% BTW-regeling

We maken er al enige tijd gebruik van; de 6% BTW-regeling.....

Voor veel werkzaamheden aan woningen ouder dan twee jaar mag het toegepast worden op het arbeid-bestanddeel. Het is echter wel zo dat de regeling op zijn einde loopt. De werkzaamheden moeten uiterlijk vóór 1 juli opgeleverd zijn om van deze regeling gebruik te mogen maken.
Link: BTW-Regeling

Klantenbezoek

Inmiddels hebben wij een gewaardeerde klantenkring opgebouwd.....

Klanten waar wij graag iets extra's voor doen. Een potentiële klant bezoeken is zoiets extra's. Nu is het echter zo dat wij een behoorlijke stijging zien in het aantal verzoeken tot deze situaties in kaart brengen. Vanwege het feit dat wij de prijzen al jaren niet verhoogd hebben, kunnen wij deze activiteit niet langer kosteloos aanbieden. Dat wil zeggen dat VN bij een klantbezoek een kleine vergoeding in rekening brengt. Deze vergoeding is € 50,00 voor een bezoek dat vrij ingepland kan worden (lees in combinatie met werkzaamheden in de buurt) en € 100,00 als wij gevraagd worden een situatie los van elke planning te komen bekijken. Wel is het zo dat dit klantbezoek standaard middels een bezoekrapport vastgelegd wordt. Dit rapport wordt standaard omgezet in een offerte op maat. Verassingen achteraf zijn er dus niet.

Accuratesse!

De wereld om ons heen vraagt een steeds hogere snelheid van handelen.....

Helaas is die snelheid wel eens te hoog. Dat zorgt er voor dat de exactheid ofwel accuratesse verloren gaat. Daar heeft VN in steeds sterkere mate mee te maken. Dat terwijl de uiteindelijke gebruiker er bij gebaat is dat dit proces met zoveel mogelijk accuratesse gaat. Indien er bijvoorbeeld op ons systeem een PVC-vloer geplaatst wordt, moet VN 0,5cm dieper frezen. Dit omdat er tussen PVC en bovenkant buis minimaal 1cm gecreëerd moet word om opbollen te voorkomen. Een essentieel gegeven. Om er voor te zorgen dat VN namens de opdrachtgevers zoveel mogelijk aan de verwachtingen van de uiteindelijke gebruiker voldoet en er op het moment van uitvoeren geen onduidelijkheden meer zijn, zullen wij starten met opnemen van orders per bon. Een definitieve bestelling per telefoon is dan helaas niet meer mogelijk. Uiteraard blijft een vraag stellen of een datum reserveren per telefoon prima mogelijk!

Beton frezen?

Sinds 2014 heeft VN de beschikking over een eigen krachtstroompakket.....

Een aggregaat met een freesmachine. Dit pakket schuwt geen enkele vloer. Beton of tegels? Het maakt niet uit! Deze combinatie gaat er doorheen. Wel is een kleine opmerking op zijn plaats; Het komt vaak voor dat verlijmde tegels los trillen tijdens de werkzaamheden. In die situaties blijft het aan te bevelen om de tegels te verwijderen en de ondergrond te egaliseren. Heeft u een situatie met beton of tegels? Laat de specialist van VN de situatie beoordelen en ontvang een advies op maat. De prijs voor het infrezen in betonvloeren kent een meerprijs van € 150,00 per groep en het infrezen van een tegelvloer € 100,00 per groep. Dit bedrag komt bovenop de standaardprijs voor een bepaald oppervlak. Houd er tevens rekening dat de snelheid van werken een stuk lager ligt dan standaard situaties. Hierdoor moeten vaak meerdere dagen ingepland worden.

Prijslijst

Bent u geïnteresseerd in de systemen die VN kan plaatsen?

Vraag dan via onze site de prijslijst aan. Infrezen, binden, tackeren en noppenplaat; het staat er allemaal in. Blijft u onze nieuwsbrieven in de gaten houden want er zullen andere systemen volgen. Daarbij valt te denken aan bijvoorbeeld droogbouwsystemen.

Zo, dat waren de eerste nieuwswaardige feitjes. Wilt u in de toekomst op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op vloerverwarmingsgebied? Meld u dan zeker niet af voor deze nieuwsbrief!

Ook op Facebook en Twitter zullen wij met enige regelmaat leuke wetenswaardigheden plaatsen. Like ons op Facebook of volg ons via Twitter.

© 15 april 2015 - VN