header foto's
U bevindt zich op pagina: >> Nieuwsbrief 2015 / 4 september 2015
Prijslijst
Prijslijst

Nieuwsbrief:
Op de hoogte blijven?
Meld u nu aan.


Nieuwsbrief Vloerverwarming Nederland

Hieronder ziet u de tweede nieuwsbrief van Vloerverwarming Nederland.

De vakantie zit er weer op dus wordt het weer tijd voor wat interessante nieuwsfeitjes! Wij hebben een selectie gemaakt van zaken die momenteel spelen en belangrijk zijn voor onze klanten. Veel leesplezier.

A label circulatiepompen

A label circulatiepompen

Het is 1 augustus geweest en dat betekent dat nieuwe vloerverwarming systemen (uitzonderingen daargelaten) uitgerust moeten worden met een verdeelunit voorzien van een A label circulatiepomp.

In de vorige nieuwsbrief hebben wij al melding gemaakt van het feit dat Vloerverwarming Nederland al in een eerder stadium overgestapt is naar deze efficiënte pompen. De veelal geplaatste pompschakelaar behoort met de introductie van de A label pompen tot het verleden. De A label pomp regelt namelijk zelf zijn stroomverbruik op basis van drukverschillen in de installatie. Vloerverwarming Nederland installeert standaard de Grundfos Alpha 2L op haar verdelers.

Prijslijst

Onze vaste opdrachtgevers hebben hem al via de mail ontvangen; de nieuwe prijslijst.

We hebben het leveringsprogramma uitgebreid met enige systemen die een absolute toevoeging zijn op het oude programma. Via de website is de prijslijst aan te vragen door simpel een formulier in te vullen. Zodra de gegevens binnen zijn, wordt de lijst zo spoedig mogelijk verstuurd.

leo buitendienst vloerverwarming nederland

Nieuw personeelslid

Mogen wij even aan je voorstellen: Leo Eissens.

Jarenlang heeft Leo een bedrijf vertegenwoordigd dat affiniteit met de bouw heeft. Van daar uit kunnen we spreken van een persoon die weet wat er reilt en zeilt in onze branche. Leo gaat dan ook voor Vloerverwarming Nederland de buitendienst verzorgen. Mochten er zaken zijn die je van VN op commercieel gebied graag geregeld zou willen zien, is Leo het aanspreekpunt. Zijn telefoonnummer is 06 55440965. Via de mail kan uiteraard ook. Dan is het mailadres leo@vloerverwarmingnederland.nl. Alle aanvragen betreffende offertes, opdrachten en overige dagelijkse dingen kunnen uiteraard gewoon met Tieme gecommuniceerd worden.

Beurs Hardenberg 8, 9 en 10 september

De komende editie van de Installatievakbeursjaar is VN aanwezig in Hardenberg.

installatiebeurs hardenberg 8, 9 en 10 september

Het leuke is dat wij dit samen doen met onze partner op het gebied van verdelers e.d. Robot Vloerverwarming. Samen zullen VN en Robot een zo goed mogelijke voorlichting geven over beide leverprogramma's.
Op dinsdag en woensdag is Leo op de stand aanwezig. Op donderdag zullen Leo en Tieme de stand samen bemannen. Bezoek ons op standnummer 237 zouden we willen zeggen!

Afspraken bevestigen

Dat VN een orderbon ingevoerd heeft, is inmiddels bekend.

Dat is een eerste stap geweest in het beter inzichtelijk krijgen van opdrachten en daarmee de dienstverlening te verbeteren. Wij merken nu dat in de communicatie per telefoon er veel zaken een eigen leven gaan leiden. Daarom kunnen wij vanaf nu alleen nog verantwoordelijk zijn voor wijzigingen die per mail door VN bevestigd zijn. Is een wijziging in uitvoerdatum of in de invulling van een systeem niet schriftelijk bevestigd door VN, kun je deze als niet verwerkt beschouwen.

Alpentocht

Steun het goede doel!

Op zaterdag 19 september wordt de Alpentocht gehouden.

Op deze dag beklimmen fietser, wandelaars en hardlopers de Mont Ventoux om zoveel mogelijk geld op te halen voor de strijd tegen kanker. Op www.alpentocht.nl kun je er alles over vinden. Het mooie van deze editie is dat de directeur van Vloerverwarming Nederland, Jacco Langebeeke, per fiets de strijd aangaat met de "kale berg". Door op de link http://www.alpentocht.nl/2_462_Jacco_Langebeeke.aspx kom je direct op de pagina van Jacco. Hier kun je een donatie doen en dat kan al vanaf € 10,00! Het is top dat onze leverancier van diverse materialen Robot Vloerverwarming de eerst donatie gedaan heeft met een mooi bedrag. Deze geste past geheel in onze visie dat je samen met leveranciers en afnemers optrekt in het leveren van systemen. En dus niet alleen in systemen leveren maar ook daarnaast.

software update

Software update

Op maandag 12 en dinsdag 13 oktober vinden er werkzaamheden aan ons software pakket plaats.

Hierdoor zijn wij die dagen telefonisch niet bereikbaar. Mochten je contact met VN willen, stuur dan even een mail zodat wij de vraag even kunnen beantwoorden. Op woensdag 14 oktober zijn we dan weer op alle mogelijke manieren bereikbaar.

Met de software update sluiten we deze nieuwsbrief af. Mochten er nou eens onderwerpen zijn die je wat meer uitgelicht zou willen zien, mail ons gerust even op info@vloerverwarmingnederland.nl. Ideeën zijn van harte welkom. Tot de volgende nieuwsbrief!

Ook op Facebook en Twitter zullen wij met enige regelmaat leuke wetenswaardigheden plaatsen. Like ons op Facebook of volg ons via Twitter.

© 4 september 2015 - VN