header foto wandverwarming droogbouw
U bevindt zich op pagina: >> Wandverwarming >> droogbouw systeem

Contact
Selecteer uw gebied.

vloerverwarming Friesland Vloerverwarming Groningen Vloerverwarming Zuid-Holland Vloerverwarming Brabant Vloerverwarming Limburg Vloerverwarming Zeeland Vloerverwarming Utrecht Vloerverwarming Noord-Holland Vloerverwarming Schiermonnikoog Vloerverwarming Ameland Vloerverwarming Terschelling Vloerverwarming Vlieland Vloerverwarming Texel Vloerverwarming Drenthe Vloerverwarming Gelderland Vloerverwarming Flevoland Vloerverwarming Overijssel

Prijslijst
Prijslijst

Bestelformulier
Bestelbon

Nieuwsbrief:
Op de hoogte blijven?
Meld u nu aan.

Warme voeten in kille kerk

In de Sint-Lambertuskerk in Maastricht heeft Vloerverwarming Nederland uit Gieten deze zomer duizend vierkante meter vloer van de kerk voorzien van vloerverwarming.

Honderden meters vloerleidingen zorgen voor warme voeten in de kille kerk, die bewoond zal gaan worden door een particulier. Om voor een aangename temperatuur te zorgen heeft het installatiebedrijf bovenop de vloerverwarming zeven grote stralingspanelen van elk 30 m2 aangebracht die ervoor zorgen dat een aangenaam leefklimaat ontstaat voor de bewoners.

Droogbouw systeem wandverwarming

Dit systeem wordt ook wel "knuffelmuur" genoemd.

Vanwege de heerlijke warmte die de muur uitstraalt, geeft het een heel behaaglijk gevoel. Bij wandverwarming wordt 12mm buis middels een klemprofiel bevestig op de muur. Het klemprofiel-systeem kan in renovatie- en in nieuwbouwprojecten toegepast worden.

Bij wandverwarming wordt de buis in een meanderend patroon aangebracht. Dit gebeurt van boven naar beneden om luchtblokkades te voorkomen.

Het klemprofielsysteem is geschikt voor gips-, kalk-, leem- of cementpleisters. Bij een afwerking met bijvoorbeeld gipspleisters is een totale dikte van 26mm al mogelijk.

De plaatsing van de buis is veelal op een geïsoleerde buitenmuur of een binnenmuur.

Voordelen:

  • Hoog comfortniveau
  • Goede aanvulling op vloerverwarming
  • Reageert snel
  • Ideaal voor renovatieprojecten

Nadelen:

  • Is alleen niet voldoende voor verwarmen ruimte