• darkblurbg

Snel

Makkelijk

Ideaal in combinatie met vloerverwarming

Vloerverwarming Nederland verzorgt nu ook uw anhydriet dekvloer vanuit eigen beheer

Een anhydriet dekvloer bestaat uit gerecycled gips, zand , water en hulpstoffen. Daarboven op kan vervolgens de door uw gekozen vloer geplaatst worden. Denk aan PVC, laminaat of vloerbedekking. Kiezen voor een anhydriet dekvloer biedt meerdere voordelen in tegenstelling tot andere traditionele dekvloeren. Anhydriet is een vloeidekvloer, waardoor deze dus uitermate geschikt is als dekvloer in combinatie met vloerverwarming. Dit maakt het dus ook een dekvloer waar veel de voorkeur naar uit gaat.

Bent u benieuwd naar wat een anyhydiret dekvloer nu precies inhoudt en wat de voordelen zijn? Lees dan hieronder verder om daar een antwoord op te krijgen.

Wat is een anhydrietvloer?

Een anhydrietvloer wordt dus veel in combinatie gebruikt met het aanleggen van vloerverwarming. Het is een dekvloer. Dat betekent dat het direct op de constructievloer wordt aangebracht. Het gevolg is een strakke en gladde vloer die snel kan worden geplaatst en die niet meer genivelleerd hoeft te worden. Hierdoor is er een veel vlakkere ondervloer dan bij andere vloeren. Ook een goede combinatie met een gietvloer. Hierbij is het tenslotte belangrijk dat de ondervloer glad is. Vervolgens is het mogelijk de vloer af te werken met ieder gewenste vloerbedekking.

Voordelen anhydrietvloer

Als u kiest voor een anhydrietvloer profiteert u ook van de voordelen van die de vloer biedt. Zo heeft deze vloer een aantal interessante voordelen. De voordelen van een anydrietvloer zijn onder andere:

  • Een perfecte combinatie met vloerverwarming. Dit komt door de erg goede thermische geleidbaarheid die anhydrietvloeren hebben
  • De vloer is sterk en kan hierdoor veel gewicht dragen in tegenstelling tot bijvoorbeeld een cementvloer
  • Anhydrietvloeren barsten nauwelijks, krimpen ook minder en zetten daardoor ook veel minder uit
  • Duurzaam en geschikt voor afwerking met alle soorten eindvloeren
  • De vloer is na 24 uur al beloopbaar
  • Zeer geschikt voor grote oppervlaktes

Ook ruikt u een anhydrietvloer niet. Hierdoor zal er ook geen stank ontstaan in een woning of pand. Alleen wanneer de anhydrietvloer is gelegd moet deze helemaal potdicht worden gemaakt, alleen dan is het niet aan te raden om op een onveilige wijze bij de vloer te staan.

Anhydriet dekvloer bij Vloerverwarming Nederland

Bent u enthousiast geworden over de mogelijkheden en de voordelen van een anhydriet dekvloer? Dan zijn wij van Vloerverwarming Nederland er om dit te realiseren binnen uw woning of bedrijfspand. Zo kunt u profiteren van de vele voordelen en uiteindelijk genieten van warme voeten.

Heeft u een vraag over een anhydriet dekvloer? Neem dan gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen en adviseren u dan graag persoonlijk verder. Naast een anhydriet dekvloer zijn wij ook gespecialiseerd in vloerverwarming infrezen en - binden.